21 Δεκεμβρίου 2018 – Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ”

Πρόοδος εργασιών στο Ε/Γ-Ο/Γ "ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ"

Το Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ» συνεχίζει να κατασκευάζεται στα Ναυπηγεία «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στη Θεσσαλονίκη, πάντοτε με την μελέτη, τον σχεδιασμό, την επίβλεψη αλλά και το management της κατασκευής από το τεχνικό μας γραφείο, σε πείσμα συγκεκριμένων κύκλων, στους οποίους θα γίνει αναφορά όταν θα κριθεί σκόπιμο.

Έχουν γίνει στο μεταξύ κάποιες αλλαγές στην μορφή του πλοίου, πάντοτε προς το καλύτερο, οι οποίες θα εξυπηρετήσουν στην καλύτερη αλλά και μεγαλύτερη εκμετάλλευσή του. Οι αλλαγές αυτές αποτελούν προτάσεις του τεχνικού μας γραφείου, οι οποίες προέρχονται από καινούριες τάσεις στην κατηγορία των πλοίων αυτού του είδους και οι οποίες κάνουν το πλοίο πιο εμπορικό και πιο αξιοποιήσιμο.

Τελικά, σήμερα προχωρεί η ολοκλήρωση της κατασκευής της πρώτης σειράς υπερκατασκευών του πλοίου, ενώ ετοιμάζεται να ξεκινήσει η κατασκευή της δεύτερης σειράς.

Βασικές σωληνουργικές εργασίες εκτός μηχανοστασίου, στο κυρίως σκάφος προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, ενώ ετοιμαζόμαστε για το ξεκίνημα και άλλων εργασιών, τόσο στο κυρίως σκάφος όσο και στις υπερκατασκευές του, μεταξύ των οποίων είναι και η τοποθέτηση των κύριων μηχανών εντός του μηχανοστασίου, επάνω στις βάσεις τους.

 

Ενδιαφερεστε για πληροφοριες;

Call Now Button