ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Μελέτη τοποθέτησης συστημάτων θερμικών καμερών σε τέσσερα Πλοία Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Α.Θ.) και ένα ταχύπλοο σκάφος του Λ.Σ.

Η εταιρεία μας υπέγραψε σύμβαση με την «ΡΑΜΦΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Ι.Κ.Ε.» με την οποία αναλαμβάνει την μελέτη τοποθέτησης συστημάτων θερμικών καμερών σε τέσσερα Πλοία Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Α.Θ.) και ένα ταχύπλοο σκάφος, όλα του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.

Το τεχνικό μας γραφείο θα μελετήσει και θα σχεδιάσει τον ιστό τοποθέτησης των καμερών, εξωτερικά των πλοίων, καθώς και τις βάσεις όλων των εσωτερικών οργάνων, όπως και την ηλεκτρολογική εγκατάσταση αυτών των συστημάτων. Ακόμα, θα επιβλέψει την εκτέλεση όλων των εργασιών επί των σκαφών καθώς και την τοποθέτηση όλων των συστημάτων.

Είναι η πρώτη φορά όπου το τεχνικό μας γραφείο αναλαμβάνει μια εργασία, η οποία σχετίζεται με πλοία του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. και μάλιστα ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων ασφαλείας.

Θα προσπαθήσουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουμε τελικά να ανταποκριθούμε και στο τομέα αυτόν, όπως εξάλλου κάνουμε σε κάθε υπόθεση, την οποία αναλαμβάνουμε.

Ενδιαφερεστε για πληροφοριες;

Call Now Button