ΜΑΪΟΣ 2006

Η εταιρείας μας παρέδωσε στην Ιερά Κοινότητα Αγίου Όρους το νέο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «ΜΙΚΡΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ».

Στις 5 Μαΐου 2006 η «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Π. ΚΗΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ» ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΑΥΠΗΓΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε. παρέδωσε στην Ιερά Κοινότητα Αγίου Όρους το νέο Ε/Γ πλοίο «ΜΙΚΡΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ» Ν. Χαλκίδας 438. Η παράδοση του πλοίου έγινε στο λιμάνι της Δάφνης Αγίου Όρους σε μια σεμνή τελετή με την παρουσία όλης της Ιεράς Επιστασίας. Το πλοίο εκτελεί δρομολόγια και εξυπηρετεί την επικοινωνία των Ιερών Μονών Αγίου Όρους τόσο μεταξύ τους όσο και με τα λιμάνια της Ουρανούπολης και της Δάφνης.

Η σύμβαση ανάθεσης της μελέτης, του σχεδιασμού, της επίβλεψης και της διεύθυνσης κατασκευής του πλοίου μεταξύ της Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους και της εταιρείας μας υπεγράφη στις 20 Οκτωβρίου 2005. Η μελέτη έγινε σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τους κανονισμούς του Κ.Ε.Ε.Π. του Υ.Ε.Ν. και με την επίβλεψη επιθεωρητού του Ελληνικού Νηογνώμονα για λογαριασμό του Κ.Ε.Ε.Π.

Πρόκειται για ένα πλαστικό επιβατηγό πλοίο ολικού μήκους 16,40 μέτρων, μεταφορικής ικανότητας 49 επιβατών, όλων καθήμενων σε ενιαίο κλιματιζόμενο χώρο, σύγχρονου σχεδιασμού, το οποίο συνδυάζει την πολύ καλή πλευστότητα με την άνεση στους χώρους επιβατών. Η επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών μπορεί να γίνει είτε από την πρύμνη είτε από την πλώρη.

Ολόψυχα ευχόμαστε στο πλοίο να έχει ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ.

Ενδιαφερεστε για πληροφοριες;

Call Now Button