ΙΟΥΝΙΟΣ 2010

Ε/Γ-Ο/Γ "ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ" - Ολοκλήρωση προσαρμογής

Ολοκλήρωση προσαρμογής του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ” σύμφωνα με τις Κ.Ο. 2009/45/ΕΚ & 2003/25/ΕΚ (Συνθήκη της Στοκχόλμης).

Το τεχνικό μας γραφείο ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία για το Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ», πλοιοκτησίας της εταιρείας ΑΝΜΕΖ Α.Ε., την διαδικασία προσαρμογής του τόσο στους κανονισμούς της ευρωπαϊκής οδηγίας 2009/45/ΕΚ (αναθεώρηση της 98/18/ΕΚ), όσο και σε αυτούς της ευρωπαϊκής οδηγίας 2003/25/ΕΚ (Συνθήκη της Στοκχόλμης).

Ένας από τους στόχους της εταιρείας μας είναι και η συνεχής προσπάθεια παροχής ποιοτικών υπηρεσιών ώστε να αυξηθεί η ικανοποίηση του αποδέκτη τους, δηλαδή του πελάτη μας. Στην προσπάθειά μας αυτή και για το συγκεκριμένο πλοίο, προχωρήσαμε και στις δύο προσαρμογές ταυτόχρονα. Αυτό έγινε εφικτό μετά από την διερεύνηση για την εφαρμογή της Συνθήκης της Στοκχόλμης και την κατάληξη σε εργασίες πολύ μικρής έκτασης, οι οποίες ήταν δυνατόν να γίνουν στο χρονικό διάστημα για τις εργασίες προσαρμογής του πλοίου στους κανονισμούς της οδηγίας 2009/45/ΕΚ.

Το σύνολο των μελετών και σχεδίων εγκρίθηκε από τον ιταλικό νηογνώμονα (RINA), όπως το ίδιο έγινε και για την εκτέλεση των εργασιών, τις οποίες το τεχνικό μας γραφείο προγραμμάτισε και επέβλεψε, με την συνεχή παρουσία τεχνικών του στο πλοίο.

Ο διεξοδικός τρόπος μελέτης και γενικά αντιμετώπισης του θέματος είχε σαν αποτέλεσμα όχι μόνο να μην μεταβληθεί η μεταφορική ικανότητα του πλοίου σε οχήματα και επιβάτες, αλλά και να μην υπάρξει ανάγκη τοποθέτησης εγκάρσιων διαφραγμάτων (πόρτες) στο χώρο οχημάτων. Ακόμα, μελετήθηκε η σωστή προσαρμογή της γραμμής πλεύσης του πλοίου, ώστε να αυξηθεί η ταχύτητα του πλοίου.

Για ακόμα μια φορά η βοήθεια των σύγχρονων προγραμμάτων, τα οποία η εταιρεία μας διαθέτει και χρησιμοποιεί στην εκπόνηση πολύπλοκων ειδικών μελετών, αποδείχθηκε σημαντική. Όπως εξίσου σημαντική και ουσιαστική αποδείχθηκε η προσπάθεια των συνεργατών της εταιρείας μας για την διερεύνηση ενός ακόμα σοβαρού θέματος και η αντιμετώπισή του στα πλαίσια του κανονισμού.

Η εταιρεία μας απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι ικανή να βρίσκει τεχνικές λύσεις σε σοβαρά θέματα, ώστε να αναδεικνύονται οι δυνατότητες των πλοίων μέσα στα πλαίσια ασφάλειας των επιβαινόντων σε αυτά. Παρ’ όλα αυτά, η προσπάθειά μας για ποιοτικότερες υπηρεσίες είναι διαρκής. Για τον λόγο αυτό θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε τεχνικό εξοπλισμό, αλλά κυρίως σε αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό.

Ενδιαφερεστε για πληροφοριες;

Call Now Button