ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2010

Προσαρμογή του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ», σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής οδηγίας 2009/45/ΕΕ (αναθεώρηση της 18/98/ΕΕ).

Με την ευκαιρία της ετήσιας επιθεώρησής του και του δεξαμενισμού του, η πλοιοκτήτρια εταιρεία ΑΝΜΕΖ Α.Ε του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ», ανέθεσε στο τεχνικό μας γραφείο την προσαρμογή του πλοίου στις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής οδηγίας 2009/45/ΕΕ (αναθεώρηση της 18/98/ΕΕ).

Ταυτόχρονα, και με την βοήθεια των εξελιγμένων προγραμμάτων, τα οποία διαθέτουμε, διερευνούμε την πλέον συμφέρουσα αλλά και ασφαλέστερη για το πλοίο φόρτωση.

Το τεχνικό μας γραφείο με την χρήση των πλέον σύγχρονων προγραμμάτων, με τα οποία συνεχίζει να εφοδιάζεται, στα πλαίσια της αναπτυξιακής πολιτικής που ακολουθεί ακόμα και σε αυτή την αρκετά δύσκολη περίοδο, είναι ικανό να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα που προκύπτει από την εφαρμογή όλων των νέων κανονισμών.

Χάρη στη συνεχή προσπάθεια όλων των στελεχών της, η εταιρεία μας, διατηρείται σε αρκετά υψηλά επίπεδα παροχής εξειδικευμένων τεχνικών υπηρεσιών και συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

Ενδιαφερεστε για πληροφοριες;

Call Now Button