7 Ιουνίου 2016 – Φ/Γ-Ο/Γ «ΝΕΑΡΧΟΣ» (συνέχεια)

Συνέχεια εργασιών στο Φ/Γ-Ο/Γ «ΝΕΑΡΧΟΣ»

Λοιπόν, μεγάλος ενθουσιασμός επικρατεί σε όλη την ομάδα του γραφείου. Φαίνεται ότι, προς το παρόν, η επιχείρηση «ΝΕΑΡΧΟΣ» προχωρεί αρκετά ικανοποιητικά και σύμφωνα με τα αναμενόμενα. Προς τον παρόν, για να είμαστε ξεκάθαροι.

Το ναυπηγείο Κανέλλου έκανε περίφημη δουλειά. Ακολούθησε όλο το σχεδιασμό επακριβώς και έβαλε όλη την καλή του τεχνική στο να εφαρμόσει τα σχέδια, τα οποία το τεχνικό μας γραφείου του παρέδωσε.

Βέβαια, ακόμα έχουμε πολύ δουλειά να προσθέσουμε στο πλοίο, μέχρι να πάρει την τελική του μορφή. Αλλά, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Σημασία έχει ότι προχωράει ό,τι ακριβώς έχει σχεδιασθεί από εμάς. Όμως ακόμα δεν έχει φανεί όλο το αποτέλεσμα, γιατί είναι δύσκολο, ακόμα και τώρα, να γίνει αντιληπτή η τελική εικόνα. Η δουλειά αυτή δεν είναι μόνο προσθετική αλλά και αφαιρετική, δηλαδή θα πρέπει να αφαιρεθούν τώρα και κάποια από τα εναπομείναντα στοιχεία.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα προχωρήσουμε και σε μια δοκιμή ευσταθείας, για λογαριασμό μας, ώστε να διαπιστώσουμε επίσημα ότι είμαστε πλέον σε καλό δρόμο. Από εκεί και μετά πλέον η διαδικασία θα είναι μια διαδικασία ρουτίνας.

Για να κουνηθεί το πλοίο από το σημείο, στο οποίο σήμερα βρίσκεται, θα πρέπει να έχει διασφαλισθεί η ασφαλής μετακίνησή του και αυτό θα το κρίνουμε εμείς και μόνο εμείς. Από την επιθυμία του οποιουδήποτε προέχει η ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής, του περιβάλλοντος και τέλος της περιουσίας. Όταν το πλοίο εξασφαλισθεί από κάθε άποψη και έχουμε πεισθεί για αυτό, τότε και μόνο τότε θα μεταβεί στον τόπο δεξαμενισμού του.

Το επίκεντρο πλέον των εργασιών και του άμεσου ενδιαφέροντος μεταφέρεται στο εσωτερικό του πλοίου και ιδιαίτερα στο μηχανοστάσιο του αλλά και στους άλλους εσωτερικούς χώρους. Σε επόμενες αναφορές μας θα έχουμε χρόνο να αναφερθούμε και εκεί, τόσο με φωτογραφίες όσο και με περιγραφές.

Για την ώρα, ας παρουσιάσουμε εικόνες από τις εργασίες τοποθέτησης στο πλοίο του αριστερού και δεξιού τμήματος της νέας πρύμνης του, ξέροντας ότι θα υπάρξουν διάφορα σχόλια, τα οποία περιμένουμε να ακούσουμε.

 

Ενδιαφερεστε για πληροφοριες;

Call Now Button