30 Απριλίου 2015 – Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ»

Δοκιμαστικός πλου Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ»

Το πλοίο έκανε δοκιμαστικό πλου, κατά την διάρκεια του οποίου ελέγχθηκαν, μετά την επισκευή τους, οι κύριες μηχανές του. Κυρίως όμως θέλαμε να ελέγξουμε την κατάσταση και τις ικανότητες του νέου πλοίου σε σχέση με τις πριν την μετασκευή.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε :

  • Οι κύριες μηχανές ανοίχθηκαν μέχρι τις 540 στροφές (μέγιστο 590) και το πλοίο ανέπτυξε ταχύτητα 17,1 κόμβους.
  • Οι ελικτικές του ικανότητες έχουν βελτιωθεί κατά πολύ, δηλαδή το πλοίο στρίβει πολύ πιο εύκολα από την πριν την μετασκευή του περίοδο.
  • Η σταθερότητά του, κυρίως κατά την διάρκεια των ελιγμών, έχει βελτιωθεί εξαιρετικά σημαντικά. Δηλαδή, το πλοίο γυρίζει χωρίς να γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό, επειδή δεν παίρνει κλίση.
  • Γενικά, η εικόνα του κατά την πλεύση δημιουργεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης ότι το πλοίο μπορεί να αντεπεξέλθει σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Από εκεί και πέρα, η μεταφορική ικανότητα του πλοίου σε φορτίο αυξήθηκε σημαντικά σε σχέση με αυτή της προ μετασκευής εποχή, όπως επίσης και ο αριθμός επιβατών, σε συνδυασμό με την δυνατότητα του πλοίου να εκτελεί πλόες σε περιοχές με σημαντικό ύψος κύματος μέχρι 2,50 μέτρα, δηλαδή σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Τελικά, όλα καλά για το πλοίο, την εταιρεία αλλά και για εμάς βεβαίως.

Ενδιαφερεστε για πληροφοριες;

Call Now Button