25 Ιουλίου 2017 – Ε/Γ-Ο/Γ “ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ”

Πλους Ε/Γ-Ο/Γ "ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ"

Μια ακόμα δύσκολη και πρωτοποριακή δουλειά μας έφθασε στο τέλος της, παρά τις αντιξοότητες που παρουσιάσθηκαν την τελευταία στιγμή. Τίποτα δεν ήταν και δεν είναι ικανό να μας στερήσει την χαρά της επιτυχούς, πιστεύουμε, ολοκλήρωσης της εργασίας μας.

Το γραφείο μας ανέλαβε μια πολύ δύσκολη και σε αρκετά σημεία, επικίνδυνη και με μεγάλο ρίσκο εργασία, την οποία και τελείωσε με επιτυχία, η οποία ήταν σε κάποιο βαθμό αναμενόμενη, δεδομένου ότι η μελέτη και ο σχεδιασμός τόσο του πλοίου όσο και των απαιτούμενων διαδικασιών έγινε με την μέγιστη δυνατή επιμέλεια και ακρίβεια.

Για τον λόγο αυτόν είμαστε όλοι υπερήφανοι στο γραφείο μας, βλέποντας ένα νέο «παιδί» μας να διασχίζει αγέρωχο, με καμάρι, το Αιγαίο, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στα νησιά της περιοχής των Δυτικών Κυκλάδων.

Όμως, για εμάς τώρα αρχίζουν τα ακόμα πιο δύσκολα. Θα πρέπει να καθίσουμε όλοι μαζί και να κάνουμε μια ανασκόπηση όλης της εργασίας και όλων των διαδικασιών, οι οποίες έγιναν από όλους μας κατά την διάρκεια του έργου.

Θα πρέπει να αναλύσουμε όλα τα γεγονότα και όλες μας τις αποφάσεις, να τα αξιολογήσουμε, να βρούμε τα λάθη μας στις διαδικασίες και να αποφασίσουμε για όποια διορθωτική κίνηση πρέπει να γίνει. Οι εμπειρίες από αυτή την υπόθεση δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Θα πρέπει να αξιοποιηθούν κατάλληλα και όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η ανάλυση και εξέταση θα πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά και με λεπτομέρεια. Αυτή την φορά η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί και δεν θα χαθεί.

Καλά ταξίδια και καλή τύχη να έχει στη νέα του πορεία το «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ».

 

Ενδιαφερεστε για πληροφοριες;

Call Now Button