18 Ιουνίου 2015 – ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ»

Παρθενικό ταξίδι του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ»

Άντε!! ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!

Το «ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ» σήμερα ξεκίνησε για το παρθενικό του ταξίδι στο Αιγαίο μετά την ολοκλήρωση της μετασκευής του και των επιθεωρήσεων.

Η χαρά μας είναι ιδιαίτερα μεγάλη, διότι βλέπουμε ότι οι προσπάθειές μας τελικά είχαν αίσιο αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς, λειτουργικούς και εκμετάλλευσης.

Όλοι μας είμαστε υπερήφανοι για την επιτυχή ολοκλήρωση του εγχειρήματος, γιατί χρειάσθηκε να παλέψουμε κόντρα σε καταστάσεις, τις οποίες δεν περιμέναμε να βρούμε εμπρός μας και οι οποίες μας ανάγκασαν να εργασθούμε (μελετητικά) στα όρια του επικίνδυνου. Τέλος πάντων, είναι θέματα, τα οποία θα πρέπει να εξετασθούν άλλη στιγμή με κάποιο τρόπο και μάλιστα γρήγορα.

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες του γραφείου για την μεγάλη προσπάθεια, την οποία κατέβαλαν ώστε να ολοκληρωθεί το έργο.

Τέλος, το τεχνικό μας γραφείο θέλει να ευχαριστήσει την πλοιοκτήτρια εταιρεία ΑΝΜΕΖ Α.Ε. και το πλήρωμα του «ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ» για την εμπιστοσύνη, με την οποία μας περιέβαλε αντιλαμβανόμενη πλήρως τις δυσκολίες της μετασκευής και για την συμπαράστασή της σε όλη την διάρκεια.

 

Ενδιαφερεστε για πληροφοριες;

Call Now Button