16 Αυγούστου 2016 – Φ/Γ-Ο/Γ «ΝΕΑΡΧΟΣ»

Παράδοση Φ/Γ-Ο/Γ «ΝΕΑΡΧΟΣ»

Τελικά τα καταφέραμε. Η αλήθεια είναι ότι μας κούρασε όλους εδώ μέσα. Αλλά στο τέλος η ευχαρίστηση που αισθανόμαστε δεν περιγράφεται. Σαν να είναι δικό μας το πλοίο. Αλλά, τι λέω «σαν» αφού το αισθανόμαστε δικό μας, έτσι το αισθανθήκαμε όλοι μας από την πρώτη στιγμή, που ξεκινήσαμε να μελετάμε την μετασκευή του.

Επειδή το πλοίο δεν είναι επιβατηγό, είναι μάλλον δύσκολο να ξέρουν οι πολλοί πως είναι στους εσωτερικούς του χώρους. Για τον λόγο αυτόν παρουσιάζουμε μια σειρά φωτογραφιών κυρίως από τους εσωτερικούς χώρους. Μην μου πείτε ότι δεν φέρνει κάτι από επιβατηγό;

Βέβαια, κάποιες διορθωτικές κινήσεις θα πρέπει να γίνουν, αλλά έχουμε καιρό γι’ αυτές. Τις ξέρουμε όλες, τις έχουμε ήδη εντοπίσει και δεν θα τις αφήσουμε έτσι.

Σημασία έχει ότι για ακόμα μία φορά το γραφείο μας ολοκλήρωσε μια μετασκευή, πρώτη φορά για τα ελληνικά δεδομένα, με γνώμονα τον σεβασμό κυρίως στη θάλασσα αλλά και στον ανθρώπινο παράγοντα. Απόδειξη, το ταξίδι του παραμονές δεκαπενταύγουστου με δύναμη αέρα και θάλασσας εξαιρετικά μεγάλη.

 

Ενδιαφερεστε για πληροφοριες;

Call Now Button