11 Ιουλίου 2017 – Μετασκευή Ε/Γ-Ο/Γ “ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ”

Παράδοση Ε/Γ-Ο/Γ "ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ"

Φτάσαμε στο τέλος. Όπου να είναι ολοκληρώνονται και όλες οι διαδικασίες ελέγχων, τις οποίες από τη μια μεριά τις τρέχουμε και από την άλλη τις εκτελούμε με την μέγιστη ακρίβεια και λεπτομέρεια. Ανεξάρτητα από το τι λέγεται και τι υποστηρίζεται από «διάφορες» πλευρές και άλλους «ειδήμονες», ο ρόλος του ναυπηγού (με την έννοια του σωστού τεχνικού) σε αυτή την φάση των εργασιών και για ΚΑΘΕ πλοίο, είναι καθοριστικός.

Το πλοίο θα πρέπει να είναι, σε αυτές τις στιγμές, κατάλληλα οργανωμένο και εξοπλισμένο, έτοιμο να υποβληθεί σε κάθε δοκιμή, που επιβάλλεται από τους κανονισμούς. Και αυτό γιατί δεν ζητάει ο οποιοσδήποτε ό,τι «του καπνίσει» από το πλοίο, αλλά ό,τι απαιτούν οι κανονισμοί. Και η ταχύτητα ολοκλήρωσης των ελέγχων είναι συνάρτηση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ της ετοιμότητας του πλοίου, την ευθύνη της οποίας την έχει ο ναυπηγός σε συνάρτηση πάντα με τον πλοιοκτήτη.

Αυτά, για να μπει μια τάξη σε ό,τι λέγεται και υποστηρίζεται γενικώς.

Για την ώρα, έχει αρχίσει η διαδικασία νοικοκυρέματος και καλαισθησίας του πλοίου. Μπορούμε λοιπόν στη φάση αυτή να παρουσιάσουμε κάποια έτοιμα κομμάτια, που περιλαμβάνονται στους χώρους ενδιαίτησης επιβατών αλλά και σε άλλα σημεία του πλοίου. Να λοιπόν κάποιες φωτογραφίες από τα σημεία αυτά.

 

Ενδιαφερεστε για πληροφοριες;

Call Now Button