ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

Μετασκευή του Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ»

Μετασκευή του Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ»

Το τεχνικό μας γραφείο υπέγραψε σύμβαση με την Α.Ν.Μ.Ε.Ζ. Α.Ε. για τον σχεδιασμό, την μελέτη, την επίβλεψη εργασιών αλλά και γενικά την οργάνωση της μετασκευής του πλοίου της Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ». Το βασικό τμήμα της μετασκευής αφορά την αλλαγή της μορφής της πλώρης του πλοίου, την προσαρμογή του στις απαιτήσεις της Συνθήκης της Στοκχόλμης για ύψος κύματος 2,50 μέτρα και την γενική αναβάθμιση των χώρων επιβατών αλλά και πληρώματος.

Την μετασκευή θα εγκρίνει ο ιταλικός νηογνώμονας καθώς επίσης και ο Κ.Ε.Π., από πλευράς ασφαλείας, απ’ όπου και θα εκδοθούν τα πιστοποιητικά αξιοπλοΐας του πλοίου. Ήδη έχουν κατατεθεί τα σχετικά στους αρμόδιους οργανισμούς και έχει εκδοθεί η σχετική άδεια εργασιών μετασκευής του πλοίου.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι συμμετέχουμε στην, χωρίς θόρυβο, συνεχή ανοδική πορεία της Α.Ν.Μ.Ε.Ζ. Α.Ε. και συμβάλλουμε με τον δικό μας τρόπο στην προσπάθεια αυτή. Είναι μεγάλη τιμή για το τεχνικό μας γραφείο, μια εταιρεία του μεγέθους και της σοβαρότητας της Α.Ν.Μ.Ε.Ζ. Α.Ε. να μας εμπιστεύεται για πολλοστή φορά.

Και εμείς από την δική μας πλευρά κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης αυτής. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατόν, ώστε μετά την ολοκλήρωση όλων των εργασιών το πλοίο να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των κανονισμών αλλά και σε αυτές της πλοιοκτήτριας εταιρείας καθώς και των επιβατών.

Καλό ξεκίνημα να έχουμε όλοι μας.

Ενδιαφερεστε για πληροφοριες;

Call Now Button