ΙΟΥΝΙΟΣ 2006

H εταιρεία μας ανέλαβε την οργάνωση των εργασιών της αντικατάστασης της δεξιάς βαρδιόλας του M/T “ISLAND TRANSPORTER”.

Η «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Π. ΚΗΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ» ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΑΥΠΗΓΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε. ανέλαβε την οργάνωση των εργασιών της αντικατάστασης της δεξιάς βαρδιόλας του M/T “ISLAND TRANSPORTER” σημαίας Κύπρου, η οποία έπαθε σημαντική ζημιά μετά από σύγκρουση του πλοίου. Η ζημιά είχε επηρεάσει σε σημαντικό μήκος τόσο το εσωτερικό της υπερκατασκευής όσο και της γέφυρας του πλοίου.

Η εταιρεία μας μελέτησε και σχεδίασε εκ των προτέρων την αποκατάσταση της ζημιάς, ώστε να μειώσει τον χρόνο παραμονής του πλοίου για αποκατάσταση. Υπεύθυνος τεχνικός μας οργάνωσε και επέβλεψε το επιλεγέν συνεργείο για την αποκατάσταση, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προεργασίες στον βαθμό που δεν θα απαιτούνται αποξηλώσεις και μετατροπές νέων τμημάτων.

Το πλοίο έφθασε στον Πειραιά το μεσημέρι της 19/06/06 και αποτέλεσμα όλων των ενεργειών της εταιρείας μας ήταν να οργανωθεί με τις οδηγίες μας και τη επίβλεψή μας κατά τέτοιο τρόπο η όλη εργασία, ώστε το πλοίο να είναι σε θέση να αναχωρήσει 48 ώρες μετά την άφιξή του με πλήρως απεκατεστημένη όλη τη ζημιά του.

Ενδιαφερεστε για πληροφοριες;

Call Now Button