ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2008

H εταιρεία μας υπέγραψε σύμφωνη CREATIVE SYSTEMS INC (U.S.A.).

Από τον Δεκέμβριο 2007 έχει υπογραφεί σύμβαση μεταξύ του τεχνικού μας γραφείου και της CREATIVE SYSTEMS INC (U.S.A.), με την οποία παραχωρήθηκε στο τεχνικό μας γραφείο το δικαίωμα χρήσης του ναυπηγικού προγράμματος GHS, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και όλες οι επιπρόσθετες αυτοτελείς λογισμικές μονάδες, με τις οποίες εκτελούνται ειδικές και αρκετά σοβαρές μελέτες, όπως π.χ. probabilistic damage stability (εφαρμογή της Συνθήκης της Στοκχόλμης) για τα Ε/Γ-Ο/Γ πλοία, αλλά και άλλες εξ ίσου ή και περισσότερο σημαντικές. Η σύμβαση περιλαμβάνει την διαρκή ανανέωση των προγραμμάτων ανάλογα με τις εξελίξεις τόσο αυτών των ίδιων των προγραμμάτων όσο και των ισχυόντων κανονισμών ασφαλείας για τα πλοία.

Το πρόγραμμα GHS χρησιμοποιούν σήμερα περισσότεροι από 1100 χρήστες σε 34 χώρες σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ αυτών είναι το American Bureau of Shipping, υπηρεσίες ακτοφυλακής και αρχές 22 χωρών, τα μεγαλύτερα ναυπηγεία σε 23 χώρες, 34 πανεπιστήμια και ναυτικές ακαδημίες χρησιμοποιούν αυτό το πρόγραμμα για διδασκαλία ή έρευνα και τέλος οι μεγαλύτερες εταιρείες διάσωσης αναγνωρίζουν το GHS ως το πλέον δυνατό εργαλείο για την εξέταση περιπτώσεων πλοίων σε πολύ μεγάλο κίνδυνο (προσαράξεις κλπ).

Με την συμφωνία αυτή το τεχνικό μας γραφείο αποκτά ένα επιπλέον μεγάλο εφόδιο στην αναπτυξιακή του πορεία και στην προσπάθεια για πληρέστερη, ασφαλέστερη και ταχύτερη, όχι μόνο εκπόνηση εξειδικευμένων μελετών στο χώρο, αλλά και, απάντηση σε διερευνήσεις μεγαλύτερης εκμετάλλευσης του πλοίου.

Ενδιαφερεστε για πληροφοριες;

Call Now Button