ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Το τεχνικό μας γραφείο ολοκλήρωσε με επιτυχία την κατασκευή οκτώ νέων καμπινών για επιβάτες στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ». Οι νέες αυτές καμπίνες κατασκευάσθηκαν μέσα σε χώρο, στον οποίο υπήρχαν καθίσματα αεροπορικού τύπου και τα οποία απομακρύνθηκαν. Εκτός από τον σχεδιασμό και την μελέτη των οκτώ νέων καμπινών, το τεχνικό μας γραφείο ανέλαβε και  την διαδικασία προγραμματισμού και οργάνωσης όλων των εργασιών για την ολοκλήρωση του έργου μαζί με τις διαδικασίες επιθεωρήσεων του πλοίου.

Οι οκτώ νέες καμπίνες ευρίσκονται στο δεύτερο από επάνω κατάστρωμα, στο πρυμναίο τμήμα του. Οι έξι καμπίνες είναι τετράκλινες και οι δύο δίκλινες, ενώ αποτελούν δύο γκρουπ, ένα περιμετρικά του χώρου και ένα στο κέντρο του, με ένα διάδρομο κυκλικό να χωρίζει τα δύο αυτά γκρουπ.

Με αυτή την μετασκευή το πλοίο απέκτησε οκτώ νέες καμπίνες επιβατών πλήρως εξοπλισμένες, ευρύχωρες και με όλες τις ανέσεις καθώς και με ιδιαίτερους χώρους υγιεινής, αναβαθμίζοντας έτσι την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του στον τομέα της εξυπηρέτησης των επιβατών.

Ενδιαφερεστε για πληροφοριες;

Call Now Button