ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2021

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2021

Α. Π. ΚΗΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - Κατοχύρωση σήματος

Στην εταιρεία μας αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας μας. Οι λόγοι, οι οποίοι μας ώθησαν στην απόφαση αυτή είναι ότι η ιστοσελίδα μας θα πρέπει να είναι πιο σύγχρονη, πιο εύκολη στην διαχείρισή της, πιο λειτουργική και φιλική, ενώ στο τέλος θα πρέπει να είναι εμπλουτισμένη με νέα στοιχεία και υπηρεσίες.

H νέα ιστοσελίδα μας θα πρέπει να ενισχύσει την δυναμική της παρουσίας μας στο χώρο και να ενημερώνει όσο γίνεται πιο τακτικά για την πρόοδο και την ανάπτυξη της εταιρείας μας. Σε επόμενο στάδιο, με την πάροδο του χρόνου, θα πρέπει να δώσουμε ακόμα έμφαση στο link building, δηλαδή στην σύνδεση με άλλες αξιόπιστες ιστοσελίδες του χώρου μας.

Τέλος, αποφασίσαμε να αναπτύξουμε την εταιρική μας σελίδα στο LinkedIn, γεγονός το οποίο πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει σημαντικά στον εργασιακό μας χώρο, είτε με την συλλογή πληροφοριών σημαντικών για την ανάπτυξή μας στον κλάδο είτε για την επιλογή συνεργατών.

Ευελπιστούμε ότι τελικά η προσπάθειά μας αυτή θα έχει επιτυχία και θα βοηθήσει ώστε να κάνουμε πιο σύγχρονη την παρουσίαση των έργων και των δυνατοτήτων μας

Ενδιαφερεστε για πληροφοριες;

Call Now Button