ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Φ/Γ-Ο/Γ «ΝΕΑΡΧΟΣ» – Μετά

Παράδοση του Φ/Γ-Ο/Γ «ΝΕΑΡΧΟΣ»

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της μετασκευής του ανοικτού Φ/Γ-Ο/Γ «ΝΕΑΡΧΟΣ» με πλήρη επιτυχία και παρέδωσε το πλοίο στην πλοιοκτήτρια εταιρεία με όλα του τα πιστοποιητικά σε ισχύ, για πλόες εσωτερικού.

Το συγκεκριμένο πλοίο κατασκευάσθηκε στα ναυπηγεία του Aalborg (Δανία) προκειμένου να μεταφέρει τραίνα και επιβάτες μεταξύ των χωρών στην περιοχή της Βόρειας Θάλασσας (για τον λόγο αυτόν έφερε τον χαρακτηρισμό «ice class») με πιστοποίηση του Νορβηγικού Νηογνώμονα.

Το τεχνικό μας γραφείο επέτυχε να μετασκευάσει και να λειτουργήσει το πλοίο, το οποίο ήταν εκτός λειτουργίας για περίπου οκτώ χρόνια. Στο πλοίο αυτό είχαμε διακρίνει αφ’ ενός την πολύ καλή ποιότητα της αρχικής του κατασκευής και αφ’ ετέρου τις δυνατότητες που αυτό μας παρείχε για την σωστή του εκμετάλλευση.

Αναλάβαμε, σαν τεχνικοί σύμβουλοι και μελετητές, την πλήρη αναδόμηση του πλοίου, η οποία περιελάμβανε την αφαίρεση σημαντικών τμημάτων του και την τοποθέτηση κάποιων άλλων νέων, τα οποία είχαν σχέση με την ανταπόκρισή του στους ισχύοντες διεθνείς κανόνες ασφαλείας. Παράλληλα, διαμορφώθηκε το κατάστρωμα κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να παραλαμβάνει βυτιοφόρα και φορτηγά οχήματα μεγάλου βάρους και κυρίως μεταφοράς επικίνδυνων φορτίων.

Γράψαμε στην αρχή ότι «ολοκληρώσαμε το βασικό στάδιο της μετασκευής» και τούτο διότι εκκρεμεί η αντικατάσταση του καταπέλτη και του συστήματος ανύψωσής του, η οποία προβλέπεται να ολοκληρωθεί τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου 2016.

Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο και καλότυχο στη νέα του ζωή, η οποία μάλιστα προβλέπεται (με βάση τα δεδομένα) να είναι αρκετά μεγάλη.

Εμείς από την πλευρά μας αισθανόμαστε περήφανοι, γιατί πετύχαμε κάτι, το οποίο δεν έχει γίνει άλλη φορά, τουλάχιστον στα ελληνικά δεδομένα. Και μάλιστα καταφέραμε να υλοποιήσουμε μια ιδέα μας, η οποία να αποτελέσει λύση, ώστε να πραγματοποιηθεί μια επένδυση, λόγω του σχετικά χαμηλού της κόστους.

Το συγκεκριμένο έργο μας είναι ένα δείγμα της υπεραξίας, την οποία, μέσω των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, προσπαθούμε να προσφέρουμε στις επενδύσεις όλων των πελατών μας. Αυτό είναι το μεγάλο μας εφόδιο, η περιουσία μας.

Ενδιαφερεστε για πληροφοριες;

Call Now Button